Afișare Conținut Web Afișare Conținut Web

Parteneri

Institutul de Fizica Atomica reprezinta, cu o traditie de peste 60 de ani de cercetare stiintifica cu performante remarcabile, simbolul cercetarii in fizica din Romania. Incepand cu anul 1996, principala activitate a IFA este cea de conducere de programe de cercetare-dezvoltare specifice domeniului. Pe langa conducerea programelor nationale CERES si CEEX...

Citeste mai mult

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Optoelectronica INOE a fost stabilit in anul 1996 printr-o Hotarare Guvernamentala. Institutul are misiunea de a dezvolta cercetari fundamentale si aplicative in domeniul optoelectronicii aliniindu-se astfel la directiile stiintifice ale programelor europene si in acelasi timp sa corespunda cerintelor strategiei nationale de cercetare. 

Citeste mai mult

 

Institutul National de Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei este un institut de cercetare de nivel national stabilit prin hotarare a Guvernului Romaniei in anul 1977 cu misiunea de a conduce cercetari fundamentale si aplicative la nivel national si international in domeniile fotonicii, plasmei si acceleratoarelor de electroni. Institutul a fost reorganizat in 1996 cand Institutul de Stiinte Spatiale (ISS) a devenit filiala a INFLPR.

Citeste mai mult

 Institutul National pentru Fizica si Inginerie Nucleara IFIN HH) este cel mai mare institut de cercetare-dezvoltare din Romania  – in termeni de infrastructuri si de personal – acopera circa 10% din productia stiintifica la nivel national. IFIN-HH desfasoara o larga paleta de activitati de cercetare si dezvoltare in fizica fundamentala si aplicata si in domenii conexe, cum sunt: astrofizica, fizica particulelor elementare, fizica atomica, fizica vietii si a mediului, fizica teoretica, tehnici si tehnologii nucleare, sisteme de comunicatii avansate. 

Citeste mai mult

SC PM CONCEPT CONSULTING SRL, infiintata in 2006, are ca obiect principal de activitate CAEN 7022- Activitati de consultanta pentru afaceri si management, iar printre obiectele  secundare de activitate CAEN 7220- Cercetare dezvoltare in stiinte umaniste, CAEN 8559- alte forme de invatamanat ( instruirea adultilor) ,CAEN 7810- activitati ale agentiilor de plasare de forta de munca.

Citeste mai mult

SIVECO Romania investeste continuu in activitati de cercetare si dezvoltare, care constituie o premisa puternica de dezvoltare a aptitudinilor a milioane de elevi, profesori si parinti care construiesc „educatia viitorului". In decursul anilor, compania SIVECO Romania si-a format o vasta experienta prin dezvoltarea si implementarea de solutii IT performante destinate institutiilor de invatamant si organizatiilor guvernamentale...

Citeste mai mult

MEDNET Marketing Research Center este o companie de cercetare de piață privată, cu capital autohton, ce reunește experiența unor  cercetători cu vechime în domeniu, cu dinamismul tinerei generații, reușind astfel să ofere servicii de cercetare de marketing de o calitate ireproșabilă.

Citeste mai mult

Afișare Conținut Web Afișare Conținut Web

IFA
INOE
INFLPR
INFLPR
IFIN-HH
PMCC
SIVECO
MEDNET